Branäs

Branäs är ett härligt skidområde med utmaningar för såväl nybörjaren som för den mer erfarna skidåkaren. Branäs är också idealiskt för de små skidentusiasterna: Här finns skattjakt, snowboardland, lekland och kälkområde. Barnen kan dessutom roa sig med sin helt egna afterski.

I Branäs kan ni susa ner för de gröna, blå, röda och svarta pisterna till klockan 19 varje kväll. Något helt extraordinärt här är alla snökanoner i pisterna, så snö finns det massor av!

Följ med gondolliften som på 10 minuter tar er från botten till toppen av berget, varifrån ni har en fantastisk utsikt över det vita, snöklädda landskapet. Branäs har dessutom en av Sveriges vackraste snowboardparker. I den kan alla vara med – den är nämligen indelad i tre svårighetsgrader. Längdåkningsentusiasterna kan se fram emot breda, fina spår.

Skiduthyrning Branäs

I Branäs skiduthyrning får du alltid den senaste utrustningen. Dessutom ingår alltid multihyra vilket betyder att du kan byta mellan olika slags utrustning hur mycket du vill – utan extra kostnad.